Werkwijze

De aanrakingen hebben een vast patroon en prikkelen de tastreceptoren in je huid optimaal. De effecten zijn krachtiger en houden langer aan na regelmatig herhaalde behandelingen, omdat dit het oxytocinesysteem optimaal activeert.

Ina werkt met de handen direct op de huid en maakt gebruik van koudgeperste plantaardige olie. Bij een behandeling ben je in principe ontkleed; je onderbroek blijft aan. Je mag als je dat prettiger vindt meer kleding aanhouden.

Tijdens de behandeling ben je bedekt met handdoeken. Alleen op de plek waar Ina gaat werken, maakt ze je lichaam vrij van de doeken; de rest blijft bedekt.
Een behandeling duurt 1 uur inclusief aan- en uitkleden. Na afloop van de behandeling wordt tijd genomen om eventuele inzichten of ervaringen rustig hun plek te laten krijgen.

Meestal wordt een persoonlijk behandeltraject afgesproken, specifiek afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Er is een uitgebreid intakegesprek, waarin Ina met jou je verwachtingen en behoeften helder maakt en je klachten in kaart brengt. Bij ernstige en/of chronische problematiek geven tien behandelingen binnen vier weken het beste effect.

  “Je wordt van top tot teen aangeraakt. Een zeer bijzondere ervaring. Ook fijn om weer eens op je buik te kunnen liggen (door een gat in de tafel).”

06 30 12 14 62
email
download hier de folder
PRAKTIJKADRES