Tijdens de zwangerschap 

In deze unieke periode gebeurt er in relatief korte tijd veel in het lichaam. Hormonen zorgen voor lichamelijke en psychische veranderingen. Hierdoor kun je geestelijk en lichamelijk uit balans zijn. Dan kan Tactiel Stimulering je helpen om de draad weer op te pakken.

Tactiel Stimulering werkt ontspannend, brengt rust en balans in lichaam en geest. Het verlicht klachten en verbetert je humeur. Met name vanaf de 20ste zwangerschapsweek heeft een maandelijkse behandeling positieve effecten op moeder en kind. En om het oxytocinesysteem voorafgaand aan de bevalling en de borstvoeding maximaal te stimuleren, wordt aanbevolen om in de laatste maand van de zwangerschap wekelijks te komen.

Tactiel Stimulering, haptonomie, leefstijladviezen, coaching en acupressuur bieden ondersteuning in je zwangerschap en bij de voorbereiding op je bevalling. Je bespreekt met Ina eventuele onzekerheden, klachten en wensen. Op basis daarvan bepalen jullie samen de inhoud en intensiteit van het traject. 

“Ina heeft veel voor mij gedaan en betekend tijdens mijn zwangerschap. Door haar manier van behandelen gaf zij mij veel vertrouwen en de kracht dat ik een bevalling zeker aankon. En wat een bevalling het was! Ik ben haar nog steeds enorm dankbaar.”

“Naast het feit dat ik mijn verhaal kwijt kon en helemaal gerustgesteld werd was de behandeling enorm ontspannend en werd ik daar ook rustiger door. Als ik dit had geweten had ik het veel eerder gedaan tijdens mijn zwangerschap.” 

“het grootste risico van zwangerschap is geluk” Prof. dr. Raymond Devries

06 30 12 14 62
email
download hier de folder
PRAKTIJKADRES