Na de bevalling

Tactiel Stimulering na je bevalling zorgt voor sneller lichamelijk herstel en kan psychische klachten verlichten. Ook draagt het bij aan een succesvoller verloop van de borstvoeding en het biedt je even een moment voor jezelf. Om de positieve effecten te laten voortduren in de eerste periode na je bevalling, wordt geadviseerd om nog minimaal één afspraak te maken, bij voorkeur binnen 2 weken na je bevalling.

Na de bevalling zijn de meeste vrouwen extra gevoelig en moeten ze wennen aan de nieuwe rol in hun leven. Je bent opeens 24 uur per dag verantwoordelijk voor het welzijn van een kind. Misschien twijfel je soms overal aan en vraag je je af of je het wel goed doet. Dan is het prettig om met een professional te praten over je ervaringen en je twijfels. Aan de hand van je onzekerheden, klachten en wensen bepaal je samen met Ina de inhoud en intensiteit van het traject.

 “In een druk leven met een eigen bedrijf en twee jonge kinderen, ben ik de hele dag aan het zorgen. Het is heerlijk om jou voor mij te laten zorgen en te ontsnappen aan de hectiek van iedere dag.”

06 30 12 14 62
email
download hier de folder
PRAKTIJKADRES