trusten logo
home

Photo

 

Voor wie

 

In het algemeen

Tactiel Stimulering is geschikt voor kinderen en volwassenen, die graag meer rust willen ervaren hun of beter in hun vel willen zitten. Je hoeft geen specifieke klachten te hebben om er baat bij te hebben.
De indicaties zijn uiteenlopend, bijvoorbeeld: burn-out, rouwverwerking, angsten (zoals faalangst of examenvrees), pijn, depressie, overgangsklachten, fibromyalgie, posttraumatische stress, HPS, autisme, AD(H)D, hechtingsproblematiek, fertiliteitstoornissen en zwangerschap. In ernstige of chronische situaties wordt geadviseerd de behandeling af te stemmen met de behandelend therapeut en/of (huis)arts.

 

"Tijdens mijn zware depressie, was Ina er voor mij. Ze heeft me enorm geholpen door de behandelingen en gesprekken. Eigenlijk was in die periode Tactiel Stimulering het enige lichtpuntje.       Ik hoefde niks en mocht mezelf zijn."

 

Rondom het moederschap

Trusten biedt begeleiding op maat rondom de zwangerschap: Tactiel Stimulering, haptonomie, coaching, leefstijladviezen, waar nodig aangevuld met acupressuur. Aan de hand van klachten, individuele behoeften en eventuele onzekerheden stippelt Ina -van huis uit verloskundige- samen met jou een begeleidingstraject uit. Het doel van deze gecombineerde aanpak is een breed scala klachten tijdens de zwangerschap te verminderen, een vlotte bevalling te bevorderen en sneller herstel na de bevalling te stimuleren. Ook bij kinderwens ondersteunen Tactiel Stimulering en individuele begeleiding je om jouw eigen natuurlijke kracht te vinden en optimaal te gebruiken.

 

“Ik ben heel blij dat Ina haar kennis en kunde heeft willen overdragen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons kindje een goede start van zijn leven heeft." bel voor een afspraak
mail

download hier de folder

Logon copyright praktijktrusten.nl